Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la FCSB! I-a făcut echipa lui Nicolae Dică în direct: ‘Niciodată nu a jucat slab’

Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la FCSB! I-a făcut echipa lui Nicolae Dică în direct. Fostul mare internaţional, Ilie Dumitrescu, a vorbit despre jucătorii vicecampioanei. Mai mult, acesta i-a transmis lui Dică cine este jucătorul care nu ar mai trebui scos din echipă.

Ilie Dumitrescu este pur şi simplu cucerit de tânărul Pantea. Puştiul a fost cel mai lăudat dintre jucătorii vicecampioanei.

Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la FCSB!

FCSB – FC Argel 3-2 şi vicecampioana reuşeşte, în sfârşit o victorie în Superliga. La finalul meciului, Ilie Dumitrescu a făcut o analiză a prestaţiei celor de la FCSB. „În sistemul 4-4-2, FCSB a fost expusă în multe momente în prima repriză, ocazii importante pentru FC Arageș. În repriza a doua, intră foarte bine Pantea, la fel și Oaidă.

Compagno e un transfer care a adus un plus echipei. Câștigă orice duel aerian, m-a surprins execuția de la primul gol, jucător de clasă. Are personalitate. Cordea e într-un moment bun. E clar că problemele sunt pe linia de fund.

Edjouma a verticalizat, e în nota lui, assist la primul gol. În poziția asta trebuie să recuperezi mai mult, să acoperi zona mai bine. Tamm pleacă cu Garita și-l lasă să se întoarcă. Păi dacă-l lași, te judecă.

Copilul ăsta (n.r.- Pantea) niciodată nu a jucat slab, nici când a fost schimbat. Mi-a plăcut tot timpul, iar biomecanica de lovire a mingii este extraordinară. E bun și pe faza defensivă, și pe faza ofensivă.

În seara asta, de exemplu Olaru nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. A fost activ, dar fără reușite. E sclipitor într-o seară bună, are alte interpretări în anumite faze, astăzi, mai puțin. Coman, activ, dar fără reușite, la fel”, a declarat Ilie Dumitrescu, în direct la DigiSport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari