Jucătorii luați la țintă de Mirel Rădoi și-au decis viitorul. Cine a acceptat oferta antrenorului de la CSU Craiova

Mirel Rădoi și-a luat la țintă mai mulți jucători, după remiza cu Ocna Mureș din Cupa României. Antrenorul a dat de pământ cu mai mulți fotbaliști, nu a ținut cont de nimic și i-a dat afară din echipă în ciuda faptului că urma meciul cu Rapid.

„Dacă cineva se crede mai presus decât alții, nu va juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența, suficiența, nu stau să-i cântăresc pe toți. Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează. De Marko (n.r. Jovan Markovic) m-am rugat să facă anumite lucruri.

Dacă noi ne rugăm de el și ne dorim mai mult ca el, e o problemă. Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureș putea fi o rușine chiar mai mare. Pe Vână l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el nu”, a tunat Mirel Rădoi. 

În final, Andrei Ivan a fost iertat, mai mult și-a prelungit și contractul. Sergiu Hanca și Ionuț Vână au decis să se antreneze separat în cantonamentul din Lunca Jiului, potrivit Prosport, aceasta fiind una dintre variantele propuse de antrenorul oltenilor. Vână este la a doua abatere de acest fel. În trecut, Laszlo Balint a luat aceeași decizie ca Mirel Rădoi. Jovan Markovic este deocamdată în cantonamentul naționalei U21.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari