Jose Mourinho nu se dezminte! Ce a putut să spună despre Adrian Mutu. Nu l-a uitat nici acum după scandalul drogurilor

Jose Mourinho nu se dezminte! Mesaj clar pentru Adrian Mutu. Legendarul tehnician nu l-a uitat nici acum pe Briliant după scandalul drogurilor în care acesta a fost implicat. Nu i-a urmărit însă cariera.

Jose Murinho a stat pe banca tehnică a selecționatei lumii la meciul de adio al Generației de Aur, de pe 25 mai, la care au asistat peste 54 de mii de spectatori.

Jose Mourinho nu se dezminte!

În urmă cu 20 de ani, Adrian Mutu a fost sub comanda lui Jose Mourinho, la Chelsea, iar pe atunci, Briliantul a fost testat pozitiv la cocaină. S-a iscat un mare scandal, iar fostul internațional a fost suspendat 3 luni.

Înainte de evenimentul de mare anvergură, Mourinho a oferit un interviu la ProTV, unde a fost întrebat de Adrian Mutu și Cristi Chivu, care a fost și el sub comanda antrenorului.

Se pare că legendarul nu a urmărit cariera de antrenor a lui Mutu, în schimb este la curent cu cea a lui Chivu.

„Nu am urmărit foarte mult cariera lui Mutu ca antrenor. Pe a lui Cristian am urmărit-o pentru că am fost în Italia în același timp. S-a descurcat foarte bine la nivel de academie. A arătat că are toate condițiile ca să fie un antrenor bun la nivel profesionist.

Lui Adrian îi urez să fie bine, dar nu-i urmăresc cariera de antrenor”, a spus Jose Mourinho.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed