Ivana Knoll nu s-a mai abţinut! Ce urmează să facă cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială. Imaginea care a dat-o de gol / Foto

Ivana Knoll nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce urmează să facă cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială. Imaginea care a dat-o de gol. Croata nu vrea să rateze următorul turneu final.

Ivana Knoll va fi prezentă şi la EURO 2024. Ultima imagine postată de către croată este cu trimitere directă câtre turneul final din Germania.

Ivana Knoll nu s-a mai abţinut!

Printre naționalele calificate se numără și Croația. Această naţională are parte o susținătoare renumită. Cea mai cunoscută fană a lui Modric & CO este Ivana Knoll, modelul devenit faimos în Qatar, în timpul Campionatului Mondial. Acolo a fost supranumită cea mai frumoasă femeie de la Mondiale.

Modelul și-a anunțat revenirea pe stadioane, în urma unei postări pe rețelele sociale. Ivana Knoll își va face din nou apariția la meciurile Croației. Asta după ce a susținut naționala antrenată de Zlatko Dalic până în finala mică de la Cupa Mondială din Qatar. Acolo, Croația s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor din Maroc.

EURO 2024 ar fi a treia competiție la care ar participa modelul, care a mai fost și la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014, dar a trecut neobservată. Croația are parte de adversari extrem de dificili la EURO. Naționala face parte din grupa B, alături de Spania, Italia și Croația.

Cu ocazia unui interviu acordat recent, Ivana Knoll, finalistă a concursului Miss Croația 2016, a vorbit despre ocupația sa, conform dailystar.co.uk.

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place”, a spus Knoll, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed