Ivana Knoll, gest uluitor. A întrecut orice limită. Ce s-a întâmplat la meciul dintre Croația și Brazilia. Foto

Ivana Knoll a a tras din nou toată atenția asupra sa înaintea meciului din sferturile de finală dintre Croația și Brazilia.

Dacă până acum a afișat ținute sexy pe stadion, astăzi, bruneta a depășit orice limită. Bruneta a decis să poarte doar o bustieră roșie și și-a desenat pe piele o inimă în culorile Croației.

Stewarzii au reacționat imediat și s-au dus să vorbească cu ea și să o convingă să se îmbrace.

La intrarea în stadion, suporterii s-au înghesuit să-și facă poze cu bomba sexy.

Miss Croația, scandal în Qatar

Fosta Miss Croația a fost în centrul atenției din prima clipă în care a ajuns în Qatar. Aceasta a defilat pe străzi îmbrăcată sumar și nu și-a schimbat prea mult ținuta nici pe stadion. Aceasta a realizat și mai multe pictoriale incendiare în costum de baie.

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana în interviul acordat lui Piers Morgan.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari