Iubita unui fotbalist a trecut prin clipe cumplite. Suporterii au jignit-o și au amenințat-o. Jucătorul a luat atitudine. Foto

Carlos Soler s-a transferat în această vară la PSG de la Valencia. Mutarea nu a fost însă pe placul fanilor spanioli. Aceștia cred că fotbalistul a acceptat oferta datorită iubitei sale Marta Marchena.

După realizarea transferului, fanii celor de la Valencia au postat pe contul de socializare al blondinei o mulțime de mesaje jignitoarea ce nu pot fi reproduse. Printre altele, spaniolii îi reproșează faptul că i-a distrus cariera.

Soler a decis să vorbească despre acest lucru într-un interviu acordat celor de la As.com.

”Atacurile la adresa iubitei mele au fost suburbane, a primit mesaje inacceptabile, cu insulte și descalificări care reflectă și faptul că trăim în continuare într-un societate dominată de bărbați. Acest lucru trebuie să se schimbe pentru că face mult rău. Profit de ocazie pentru a încerca să eradicam acest tratament al femeilor care nu merită să fie judecate atât de dur”, a declarat Carlos Soler.

PSG a plătit pentru Soler 18 milioane de euro. Fostul căpitan al „liliecilor” declara că și-ar dori să-și încheie cariera la Valencia, dar în final a hotărât să plece în Franța.

”Am cerut un contract pe termen lung pentru că am vrut să rămân. De la 25 la 33, 34 sau 35 de ani, legându-mă astfel de Valencia toată viața. Clubul are o filosofie și nu vrea să facă contracte mai lungi de x ani.

Am crezut altceva și clubul nu s-a apropiat niciodată de ceea ce am cerut. Am căutat variante atât pentru durata contractului, cât și pe plan economic, pentru că nu totul se rezumă la bani”, declara Carlos Soler.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari