Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, de nerecunoscut! Imaginile care au surprins pe toată lumea. Cum arată acum Corina Caciuc / Foto

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, de nerecunoscut! Imaginile care au surprins pe toată lumea. Cum arată acum Corina Caciuc, după mai multe intervenţii chirurgicale pe care le-a suferit.

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf s-a schimbat total. Tocmai a trecut pe la estetician săptămânile trecute. Femeia pentru care Reghe a părăsit-o pe Anamaria Prodan s-a schimbat total.

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, de nerecunoscut!

Femeia care l-a cucerit pe Laurenţiu Reghecampf a trecut printr-o transformare vizibilă. Asta după ce s-a cuplat cu antrenorul român. A și vorbit despre intervențiile la care a recurs.

Corina Caciuc a insistat asupra faptului că schimbările interioare din ultima vreme sunt, de fapt, cele mai importante în viața ei. A vorbit din nou despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf. „Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă.

Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, spunea Corina Caciuc la fanatik.ro.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în 2022, într-un podcast.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed