Istvan Kovacs, din nou rezervă la Cupa Mondială. Ion Crăciunescu face lumină: ‘Am o informație’

Istvan Kovacs va bifa al șaptelea meci la Cupa Mondială din Qatar, dar tot din postura de rezervă. Românul a fost delegat la Croația – Belgia, partidă programată joi, de la ora 17.00. La centru va fi Anthony Taylor, ajutat de la margini de Gary Beswick și Adam Nunn.

Până acum, Kovacs a încasat 87.500 de dolari: 70.000 participarea la Mondial și câte 2.500 pentru fiecare meci în care a fost delegat.

Ion Crăciunescu face lumină și dezvăluie motivul pentru care oficialii FIFA nu merg pe mâna românului.

Istvan Kovacs, arbitru de suport

Fostul arbitru spune că Istvan Kovacs este pe o listă de suport și va primi un meci doar în cazul în care un arbitru mai bine cotat se accidentează.

„Am o informație despre Istvan Kovacs. El a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Așa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă. Poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva.

Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă.

I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a spus Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari