Isterie totală în Qatar. Au închis un magazin pentru că au crezut că Neymar le-a trecut pragul. Foto / Video

O mulțime de suporteri prezenți în Qatar au putut jura că s-au întâlnit pe stradă cu Neymar. Puțini au fost cei care și-au dat seama că era o sosie.

Bărbatul îmbrăcat în tricoul Braziliei, cu cercel în ureche, plin de tatuaje și cu șapca trasă pe ochi a defilat pe străzile din Doha. A vizitat magazine, dar a mers și la meciuri unde a făcut poze cu toată lumea. Cei mai mulți au jurat că s-au întâlnit cu starul lui PSG, mai ales că acesta s-a accidentat și nu a putut juca.

Reprezentanții unui magazin au fost chiar nevoiți să închidă după ce bărbatul a intrat, pentru că la uși erau zeci de fani.

Bărbatul care îl imită pe Neymar se numește Eigon Oliver și este celebru în mediul online. Chiar și fără accesorii acesta seamănă foarte bine cu celebrul fotbalist. În Qatar a avut parte de un tratament special. A vizitat un stadion înaintea meciului.

Tânărul a mers și în tribune unde a fost asaltat de fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de sosiadoney (@sosiadoney)

A stat de vorbă cu o mulțime de persoane și a făcut și poze.

Până și fotbaliștii brazilieni au urmărit amuzați spectacolul din tribune.

Sosia lui Neymar și-a întâlnit idolul la Paris

Eigon Oliver a avut ocazia să-l întâlnească pe Neymar chiar la Paris. Starul brazilian a fost extrem de amuzat când l-a văzut. Video filmat de cei doi a devenit rapid viral.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de sosiadoney (@sosiadoney)

„Ce moment extraordinar, e bijuteria mea! Nu-mi imaginam niciodată că va veni și vremea asta. E o binecuvântare din partea lui Dumnezeu prin munca mea să ajung unde sunt acum. Îi mulțumesc și îi sunt recunoscător acestui băiat minunat și sunt un mare fan. A primit cu brațele deschise ceea ce fac eu. Pot spune că acum sunt un fan și mai mare al său.

Mi-a schimbat extrem de mult viața și mi-a deschis milioane de posibilități și oportunități.   Neymar Jr. îți sunt foarte recunoscător frate, fie ca Dumnezeu să te onoreze din ce în ce mai mult și să îți îndeplinești toate obiectivele. Acum pot să le povestesc copiilor și nepoților mei”, a fost mesajul postat de tânăr pe Instagram.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari