Ironie a la Meme! Managerul FCSB, Mihai Stoica, l-a luat în colimator pe portatul Qatarului, care a fost catastrofă cu Ecuador

România joacă amical cu Moldova, în timp ce fotbalul adevărat se joacă pe ”teatrul” din Golf. Dar chiar și așa, românii sunt cu ochii pe Cupa Mondială, ediția de iarnă.

Primul meci a fost astăzi, Qatar – Ecuador și s-a încheiat cu victoria oaspeților, 2-0, iar managerul FCSB-ului, Mihai Stoica, nu a fost reținut cu ironiile fine.

sursa: captură Facebook

Meme a subliniat ziua proastă pe care a prins-o fostul elev al lui Cosmin Olăroiu, portarul Saad Al Sheeb (32 de ani), goalkeeper legitimat la Al Sadd.

Al Sheeb și-ar putea imputa golul lui Valencia din minutul 3, ieșind hazardat la golul ecuadorianului care a fost însă anulat de VAR. Dar tot el l-a și faultat de penalty, pe același Valencia, care a transformat lovitura de la 11 metri și a deschis scorul în partida de deschidere.

sursa. captură TV TVR

Mihai Stoica nu s-a abținut. Și a postat pe Facebook următoarea frază: ”Mereu am susținut că școala de portari qatareză lasă de dorit”!

Cosmin Olăroiu i-a pregătit în 2010 la Al Saad pe Saad Al Sheeb, Abdelkarim Hassan și Hasan Al-Haydos, iar Dan Petrescu i-a avut în lotul lui Al Arabi pe Boualem Khoukhi și Abdulaziz Hatem. Pe banca naționalei gazdă au mai fost și Ali Asad și și Mohammed Muntari, antenați în trecut de Olăroiu, respectiv Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari