Ipoteza lansată de adversarii FCSB-ului! `E tactica lor, Coman este în Germania, se tratează acolo, asta știm noi!`, a anunțat antrenorul lui Dunajska Streda!

Florinel Coman e apt de joc, la doar o săptămână după accidentarea suferită în Slovacia. Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat la pauza turului din cauza unei rupturi, iar ulterior a fost trimis să se trateze la celebrul vraci Marijana Kovacevic.

L-a reparat în câteva ore, iar Florinel Coman s-a întors astăzi din Serbia și starea sa de sănătate îi permite să evolueze în returul cu Dunajska Streda. Mâine seara, va fi cel puțin pe bancă, pe Arena Națională.

Însă antrenorul slovacilor, Adrian Gula, a susținut însă, la conferința de presă, că informațiile dinspre echipa lui Dică fac parte dintr-o ”tactică” de inducere în eroare.

”Pentru mine nu e important dacă adversarul are un jucător în plus sau în minus. Dacă vorbim despre Coman, din informațiile pe care le avem noi, el e în Germania și încă se tratează. Dacă până mâine reușește să ajungă și să evolueze, foarte bine, dar eu nu știu așa ceva.

Astea-s tactici și anumite practici pe care adversarul le folosește să ne inducă în eroare. Asta nu ne împiedică să evoluăm mâine așa cum știm noi mai bine”, a declarat Adrian Gula.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Parteneri
Recomandari