Ipoteză incredibilă. Prietenii lui Hamutovski sunt șocați: `Poate l-a ciripit cineva că a ajuns în zonă`

Fost portar din Liga 1, Vasili Hamutovski a revenit în România în luna aprilie, atunci când a semnat cu CSA Steaua ca antrenor de portari.

El a lăsat postul pe care-l ocupa în staff-ul echipei FC Liov şi s-a refugiat din calea războiului din Ucraina în Bucureşti.

Iulian Miu a vorbit despre situația lui Hamutovski

La aproape jumătate de an distanţă, Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus, după ce s-a întors la fosta sa echipă din Ucraina, FC liov.

Hamutovski a fost reţinut de autorităţi, iar acum, conform presei din Belarus, riscă între trei şi şapte ani de închisoare, după ce a participat, în ultima perioadă, la numeroase proteste organizate împotriva preşedintelui Aleksandr Lukaşenko.

Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, susţine că fostul portar i-a transmis că nu se mai întoarce în Belarus și că a crezut in permanență că fost portar de la FCSB se află în Polonia.

„Eu am avut o relaţie bună cât ne-a ajutat acum la Steaua, în ultima perioadă. S-a întors înapoi la echipa lui, era programat un cantonament în Polonia, ne-am luat la revedere de la el şi nu înţeleg ce a căutat el în Belarus.

M-a şocat că… Am fost în perioada asta împreună la Steaua şi nu am înţeles de ce s-a întors în Belarus. Credeam că nu se mai întoarce în Belarus, că ori vine în România, ori se duce la echipa lui de club, aveau cantonament în Polonia.

Mi-a spus că nu se mai duce în Belarus, că sunt aceste probleme, avea teamă. Acum nu ştiu de ce s-a dus acasă când avea atâtea variante, putea merge oridune. Era bine primit şi la noi. I-am spus că dacă mai vrea să vină să lucreze, are tot sprijinul nostru. Chiar dacă avea nevoie de o garsonieră, îi găseam unde să stea, nu trebuia să ajungă în Belarus.

E o ştire şocantă, am citit că riscă între trei şi şapte ani de închisoare cu executare, din păcate. O fi fost urmărit sau l-a ‘ciripit’ cineva că a ajuns în zonă. ”, a spus Iulian Miu.

Putea să se opereze în România

Iulian Miu a declarat că îl putea ajuta cu operația să o poată face în România.

”Puteam să-l ajutăm şi cu recuperea după operaţie, avem prieteni în Bucureşti, nu-l costa nimic. Când rişti ani de închisoare, nu mai ai ce căuta acolo.

Să zic ceva. L-am cunposcut vine în perioada asta. E un antrenor foarte bun de portari. Nu a început lumea să ţipe că plătim din bani publici un străin? El doar ajuta, atât”, a delarat Iulian Miu pentru Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari