Ionel Ganea, reacție fabuloasă după ce Lazăr a aruncat cu chiloți de damă în Burcă: `Poate se dă și cu ruj!`

Chiloții lui Lazăr” sunt peste tot. Nu este om din fotbalul românesc care să nu comenteze gestul făcut de fostul dinamovist Vali Lazăr către antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul amicalului Dinamo – CS Păulești.

Lazăr a scos două perechi de chiloți de damă din jambiere și i-a aruncat către banca lui Burcă, iar ulterior a avut și un schimb de replici cu antrenorul lui Dinamo.

Fostul ”câine” Ionel Ganea nu s-a abținut. Și a reacționat cu umor apropos de situație. „Ce să zic… Ceva o ști Vali Lazăr. I-a adus chiloți de damă, nu de bărbat. Știe el ceva! Poate se dă și cu ruj!”, a comentat amuzat Ganezu, pentru Antena Sport.

În schimb, Mihai Stoica n-a gustat ironia lui Lazăr.”N-am mai văzut aşa ceva. Şi-a făcut mult rău dacă vrea să urmeze o carieră în fotbal. Gest copilăresc, pueril. Se întâmplă când e vorba de anumiţi fotbalisti, care nu au reuşit mare lucru în cariera lor şi după apar pe la emisiuni, podcast-uri şi trăiesc câteva clipe de glorie atacând pe toată lumea. După dispar în anonimat. Asta a fost în mintea lui, să iasă din anonimat”, a spus MM la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari