Ion Ţiriac s-a dezlănţuit! Anunţ clar al magnatului. Dezvăluiri despre jucătorul care îi va lua faţa lui Novak Djokovic

Ion Ţiriac s-a dezlănţuit! Anunţ clar al magnatului. Dezvăluiri despre jucătorul care îi va lua faţa lui Novak Djokovic. Noua senzaţie din circuitul mondial ATP a avut o discuţie cu magnatul.

Ion Ţiriac a venit cu dezvăluiri de senzaţie despre urmaşul lui Novak Djokovic. Magnatul a vorbit despre noua senzaţie a tenisului mondial, Jannik Sinner.

Ion Ţiriac s-a dezlănţuit!

Ion Ţiriac s-a întâlnit cu campionul de la Australian Open, oferindu-i un sfat prețios acestuia. Fostul manager al unor campioni precum Guillermo Vilas și Boris Becker, a făcut câteva declarații fabuloase despre Jannik Sinner, noua senzație a circuitului ATP.

Țiriac a dezvăluit că l-a învățat pe Sinner ce trebuie să facă pentru a câștiga între 50 de milioane de dolari și 100 de milioane de dolari pe an, din contracte de publicitate și premii.

„Pentru mine Sinner ar trebui vândut scump la câteva companii. Să zicem, maxim cinci. Pentru că altfel cum poate avea satisfacție? Astăzi, 70% din câștiguri provin din extra (n.r. – din sponsorizări), nu din bonusuri! Tot din acest motiv, unul dintre punctele cheie este managementul: prioritate au Grand Slam-urile, desigur – care in curand vor fi cel putin cinci cu Indian Wells, un turneu care pune 100 de milioane de dolari în premii pe masă.

Azi, eu spun că o mega vedetă din tenis câștigă prea mult, dar este argumentul obișnuit al cererii și ofertei. Și exclusivitatea personajului!”, a declarat Țiriac, potrivit Ubitennis.

Fostul tenismen român a povestit că s-a întâlnit cu Sinner înaintea triumfului de la Australian Open 2024. Italianul i-a cerut sfatul lui Țiriac, cu privire la cariera sa. „Când era cu Piatti și au venit la mine cerându-mi un sfat, i-am observat imediat calitățile umane. A fost umil, a ascultat și a fost dispus să facă lucrurile așa cum trebuie.

Iată, un italian, astăzi, schimbă fața tenisului mondial”, a adăugat Ion Țiriac, care l-a avertizat pe Jannik Sinner asupra pericolelor care îl pândesc: „Nu trebuie să fie ademenit de câștiguri ușoare! Performanța e foarte bine plătită, dar trebuie să gestioneze calendarul cât mai bine. Ar putea deveni ca Becker la vremea lui, care a câștigat mai mult decât Michael Jordan! Astăzi, Sinner valorează 50 de milioane de dolari pe an. Se poate ajunge cu ușurință la 100 de milioane de dolari”, a conchis Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed