Ion Ţiriac, o nouă aroganţă! S-a aflat pe ce cheltuie 100.000 lunar magnatul. Toată lumea a rămas mască

Ion Ţiriac, o nouă aroganţă! S-a aflat pe ce cheltuie 100.000 lunar magnatul. Toată lumea a rămas mască atunci când a auzit ce face unul dintre cei mai bogaţi români. Suma uriaşă este achitată pentru una dintre plăcerile fostului jucător de tenis.

Ion Ţiriac a pozat mereu într-un om cumpătat. Atunci când vine însă vorba despre plăcerile personale, magnatul nu mai e deloc strâns la pungă.

Ion Ţiriac, o nouă aroganţă!

Ion Ţiriac trăieşte pe picior mare şi la 83 de ani. Magnatul, al doilea cel mai bogat român în 2022, a făcut o nouă aroganţă. Acesta este nevoit să scoată sume uriașe din buzunare ca urmare a avioanelor pe care le deține.

Omul de afaceri deţine 3 avioane personale, iar costurile totale sunt extrem de piperate. Acesta achită lunar 100.000 de euro pentru întreținerea celor 3 avioane și pentru acoperirea salariilor angajaților, conform playsport.ro.

Sursa citată mai aminteşte şi de costurile de aterizare. 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru a-și întreține cele trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual în jur de 1,5 milioane de euro. „Vedeta” colecţiei este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Pensia uriaşă a magnatului

Țiriac încasează lunar 12.000 de lei de la statul român. Fostul jucător de tenis a ales însă să nu îşi ridice pensia în ultimii 23 de ani. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Fostul jucător de tenis are o pensie atât de mare pentru că a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel. Averea lui Ion Ţiriac, care părea a fi într-o continuă scădere, a revenit în TOP 2 al celor mai bogaţi români. Fostul mare jucător de tenis a adunat 400 de milioane de dolari numai din vânzarea Madrid Open şi a unei competiţii de golf din Spania.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari