Ion Țiriac îi va înfuria pe dinamoviști! E categoric în privința noului stadion: `Vindeți terenul și faceți blocuri!`

Dinamo așteaptă să se mute în casă nouă abia peste doi ani. N-a prins ”oferta” pentru EURO 2020, când stadioanele din Ghencea și Giulești au fost refăcute, dar până la urmă se va întâmpla.

Ca de obicei în România, proiectul a început cu o amînare. N-au fost încă demarată demolarea arenei existente, iar se va întâmpla abia lunile viitoare. Totuși, stadionul ar urma să fie gata peste doi ani.

Conform CNI, lucrările la stadionul Dinamo vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro. Arena ar urma să aibă o capacitate de 25.000 de locuri, spre deosebire de 15.032 de locuri cât are în momentul de față.

Magnatul Ion Țiriac, unul dintre dinamoviștii declarați, nu este însă un partizan al proiectului. „Un stadion de fotbal Dinamo acolo unde nu îşi are locul. Absolut nu îşi are locul. Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri, nu ştiu ce!

Şi apoi faceţi un stadion de 50.000 sau de 30.000 de locuri undeva unde ajunge tramvaiul, unde ajunge autobuzul. Nu inventăm noi roata, e frumos să te duci acolo”, a spus Ion Țiriac în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari