Ion Țiriac, decizie radicală! Intervenție de urgență a magnatului. Cum vrea să o salveze pe Dinamo

Fostul mare jucător de tenis intervine pentru Dinamo. Ion Țiriac a avut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă în care i-a spus mai în glumă, mai în serios să-și îndrepte atenția și spre Dinamo, club care are probleme grave și a ajuns pentru prima dată în Liga 2.

„Foarte curios… când l-am cunoscut pe domnul prim-ministru (n.r. – Nicolae Ciucă), căruia îi mulțumesc că mi-a făcut favoarea să mă primească imediat la dumnealui, mi-a și spus: Domnu’ Țiriac, vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata.

I-am spus: «Domnu’ general, să dea Dumnezeu să vă țină Steaua încă vreo 50 de ani, dar vedeți cum faceți și cu Dinamo, să-i mai băgați ceva pe sub fund, ca să stea, pentru că din ăștia doi (n.r. – CSA Steaua și CS Dinamo) mi-au ieșit 99% din campionii olimpici și mondiali la toate sporturile»”, a dezvăluit Ion Țiriac pentru GSP.ro.

Fostul mare jucător de tenis a spus în repetate rânduri că nu se pricepe la fotbal. Totuși, omul de afaceri a făcut câteva comentarii și despre situația de la Dinamo.

„Treaba cu Dinamo e o treabă tristă (…). Acolo, ba că sunt afecționații (n.r. – suporterii), pe vremuri îi numeam chibiți, ba că sunt ăștia care hotărăsc, ba că sunt ceilalți care hotărăsc, ba că se vinde, ba că se cumpără… bă, dar școala de copii unde e?”, a declarat Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari