Ion Crăciunescu, umilit în direct! Acuzații grave ale lui Adrian Porumboiu. Război și jigniri fără precedent între cei doi

Ion Crăciunescu a fost umilit în direct! Acuzații grave ale lui Adrian Porumboiu. Război și jigniri fără precedent între cei doi. Scandalul dintrei cei doi foşti fluieraţi escaladează şi se va ajunge la judecată.

Adrian Porumboiu (73 de ani), fost arbitru internațional și fost patron la FC Vaslui, acum om de afaceri și fără nicio implicare oficială în fotbalul românesc, a fost întrebat ce relație mai are cu Ion Crăciunescu. În acest context, Porumboiu s-a enervat și l-a atacat pe fostul său coleg de brigadă.

Deși au fost colegi de echipă și au jucat împreună în meciuri importante, prietenia dintre Porumboiu și Crăciunescu s-a terminat în urmă cu 12 ani.

Ion Crăciunescu, umilit în direct!

La 12 ani de la conflictul dintre cei doi, Porumboiu și Crăciunescu nu mai comunică. Fostul patron de la FC Vaslui recunoaște că au încercat să se împace, dar fără succes.

„Eu am fost mai bun! Am avut mai multe meciuri și-a mai fost ceva ce ne deosebește esențial. Eu toată perioada n-am avut șef, el a avut șefi. În toată perioadă în care am fost arbitru și după aceea, n-am avut șefi. El a avut șefi! Nu contează asta (nr. că a fost numărul 2 mondial). Suntem acolo amândoi. Unul lângă altul. N-a fost mai bun, n-am fost mai bun. Dacă e un clasament, e semnul egal.

Ne-am împăcat ca să nu mai vorbim. Pentru că eu așteptam… Ha, ha, ha!

Da. Am așteptat și spun treaba asta cu stupoare… Domne, cel mai bun prieten al tău… Domne, am mai spus treaba asta… Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat.

Că am avut sifilis… Dar n-am avut, băi fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap.

A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce… După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei. (n.r. Zoltan Erdei, fost arbitru, decedat în 2005 în timpul unui meci demonstrativ, în urma unui accident cerebral). Ăla era mort și nu putea să-ți spună!

Nu că ar fi mințit. Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Nici n-a fost vorba de treaba asta”, a spus Porumboiu, conform GSP.ro.

Adrian Porumboiu: „Mă deranjează enorm atâta lipsă de caracter”

Adrian Porumboiu a continuat: „E ordinar, ordinar! Când spui… Domne, am așteptat un singur lucru și asta mă irită. Bă, ai avut atâta timp. Ieși, bă, și spune: „Domne, am greșit!”. Păi, tu ții coada sus, nu ți-e rușine! Cu așa grosolănie la adresa mea?!

E păcat, dar eu dacă-ți spun dumneata că ai avut SIDA acum nu știu cât timp. Și te țin că ai avut SIDA… Cum îți convine? Când n-ai avut. Dacă se întâmpla treaba asta, sunt acte medicale. Dar el de atâția ani. Vorbim de 53 de ani în urmă! Când știai că eu ți-am spus de treaba asta.

Aș vrea să spun altceva acuma! Mă deranjează enorm atâta lipsă de caracter, atâta neomenie să ai în tine. Să spui că-ți pare c-ai spus… Nu, bă! Ai făcut o mare… Puteai să-ți ceri scuze! Că ai făcut o confuzie.

Dacă te leagă o prietenie de viață ești corect cu acel om. Dacă aveam, asta era viața, Doamne ferește! Aveam alt traseu. Doamne, Maica Domnului! Cum să spui minciuna asta? Ai spus-o, ai scăpat-o, dar îi venea la îndemână să spună adevărul: „Îmi cer scuze, Adrian! Am greșit”. Nici în ziua de astăzi. Am așteptat că are caracter… Ce caracter să ai tu, bă băiatule?! Dom’ne, e idiot, nu orgolios! E idiot! Da, răspund…

Îmi cer scuze că am ieșit un pic în decor cu treaba asta. Dar mă înfierbântă tare când văd mizeria umană. Nu știu de ce, dar îmi lasă un gust amar. Trăim degeaba pe pământul ăsta și aruncăm vorbe de ocară. Aveam 20 de ani, se putea întâmpla… Orice se poate întâmpla”, a mai spus Porumboiu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed