Ion Crăciunescu s-a dezlănțuit! Verdict despre faza care a decis meciul. Gică Hagi, direct vizat

Ion Crăciunescu s-a dezlănțuit! Verdict despre faza care a decis meciul. Gică Hagi, direct vizat.

Fostul arbitru a analizat o fază controversată din meciul dintre Sepsi și Farul, scor 0-1, din etapa cu numărul 26 din SuperLiga.

Ion Crăciunescu s-a dezlănțuit

Constantin Grameni a marcat singurul gol în meciul cu Sepsi, în minutul 87. Faza a fost însă destul de controversată. A șutat din careu, dar Dumitrescu a respins. Din reluări nu se vede clar dacă mingea a trecut de linia porții cu toată circumferința sau nu.

Ion Crăciunescu a dat verdictul. Acesta spune că cei de la VAR aveau nevoie de tehnologia Goal Line pentru a valida reușita.

”Noi când am adus tehnologia VAR, nu am adus-o complet. Este foarte scumpă. Putem să ne uităm noi de o mie de ori pentru că sunt păreri și pro și contra pentru că nu avem o imagine care să ne traseze de la linie.

I-am auzit pe unii că au zis că nu a depășit cu toată circumferința. Voi știți cât este circumferința? Trebuie să depășească în întregime. Dacă tragem o linie perpendiculară de la extremitățile balonului, nu trebuie să fie. Cine bagă mâna în foc că nu este gol?”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed