Ion Crăciunescu pune tunurile pe oficialii FIFA: ‘Nu înțeleg. Merită mai mult’

Ion Crăciunescu este contrariat și a pus tunurile pe oficialii FIFA. Fostul arbitru spune că nu înțelege de ce Istvan Kovacs nu a primit deocamdată niciun meci ca „central” la Campionatul Mondial din Qatar.

Românul a fost prezent până acum la patru meciuri, dar de fiecare dată ca arbitru de rezervă. (Qatar – Ecuador, scor 0-2, Uruguay – Coreea de Sud, scor 0-0 Argentina – Mexic, scor 2-0 și Spania – Germania, duminică, ora 21:00 ).

Ion Crăciunescu așteaptă ca Istvan Kovacs să fie băgat în seamă de oficialii FIFA la următoarele meciuri.

Ion Crăciunescu: „Eu cred că merita mai mult”

„Eu cred că merita mai mult. Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri… mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu… pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Până în acest moment mai sunt încă sunt 10 „centrali” în aceeași situație cu românul. César Ramos (Mexic), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă), Stephanie Frappart (Franța) și Salima Mukansanga (Rwanda). Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Bakary Gassama (Gambia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras),

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari