Ion Crăciunescu, mișcare fabuloasă! Fostul mare arbitru, alături de Generația de Aur. Evenimentul anului în România

Ion Crăciunescu, mișcare fabuloasă! Fostul mare arbitru, alături de Generația de Aur. Este evenimentul anului în România. Acesta va fi prezent la ultimul meci al generaţiei lui Gică Hagi şi Gică Popescu.

Pe data de 25 mai 2024, de la ora 20.30, pe Arena Națională va avea loc meciul de retragere al Generației de Aur.

Ion Crăciunescu, mișcare fabuloasă

Fotbaliștii din Generația de Aur au decis să joace un meci pe Arena Națională. Aceștia au dezvăluit că partida este și un omagiu pentru fanii care au invadat străzile din București în 1994, atunci când naționala României a fost la un pas de calificarea în semifinalele Cupei Mondiale din SUA.

Foștii tricolori vor avea adversari nume grele din fotbalul mondial precum Luis Figo, Jose Mourinho, Hristo Stoichkov sau Rivaldo. Meciul va fi arbitrat de Ion Crăciunescu.

 ”Am fost contemporan cu ei. A fost o mare bucurie să îi văd. Eu cred că, din punct de vedere fizic, nu am avut probleme niciodată. Și la ei trece timpul. Nu știu componența brigăzii. Sandu Viorel este unul dintre asistenți.

O să mai iau un asistent din Vâlcea. Rezervă? Nu e cazul că eu țin meciul. Să vedem, ne tocmim. Eu am arbitrat un turneu de calificare la Campionatul Mondial din America.

Un reprezentant al FIFA mi-a spus clar. Fără teroriști în America. România era considerată o țară periculoasă. Nu s-a calificat Japonia. Am fost pe locul 2 în topul arbitrilor din lume atunci.”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Lotul României pentru meciul de retragere

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea
Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)
Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed