Ioan Ovidiu Sabău s-a dezlănțuit! Ce a putut să spună după victoria în fața lui Gică Hagi: ‘Pot să mă bucur’ + Obiectiv clar al ‘șepcilor roșii’ în Superliga

Ioan Ovidiu Sabău s-a dezlănțuit! Ce a putut să spună după victoria în fața lui Gică Hagi. U Cluj a produs surpriza și a câștigat cu Farul, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de Dan Nistor.

Clujenii sunt acum pe loc de play-off, cu 38 de puncte.

”Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate. Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie. Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor.

Pe Farul o văd calificată în play-off. Este o echipă cu experiență. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed