Între două probe de BAC, campioana mondială arbitrează meciurile de kempo!

După 10 ani de muncă, Alessia Jecu a câștigat prima ei centură mondială! Fata are 18 ani, este în plin examen de absolvire, și își împarte timpul între studiu și pasiunea pentru sport.

Tânăra știe și ce va face după ce va termina examenul de Bacalaureat! „Voi merge la Facultatea de Medicina și voi continua cu Kempo, până nu voi mai putea”, spune Alessia Jecu.

Alessia este nu doar sportivă, ci și arbitru! Între două probe de BAC, a mers la Campionatul Național de Full – Kempo, unde i-a arbitrat pe cei mai mici luptători.

„Parcă e mult mai greu decât să te lupți, trebuie să fii atent să ai grijă de copii, să știi când să îi oprești”, spune campioana mondială.

La 18 ani, Alessia Jecu nu vede viața fără kempo, sportul pe care îl practică de la 8 ani. De curând, a câștigat prima ei centură mondială.

„ Este prima mea centură și nu ultima! Sper ca de acum înainte să fie cât mai multe! O țin în mijlocul casei să o vadă toată lumea. De fiecare dată, când mă ridic din pat îmi amintește că am câștigat-o după foarte mulți ani de  muncă”, povestește sportiva.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari