Interzis cardiacilor! Mutu, primul thriller ca antrenor al Rapidului, l-au bătut foștii elevi de la Craiova

Dacă n-ar fi fost călit la nivel uriaș ca fotbalist, Adrian Mutu ar fi avut nevoie de multă vreme ca să-și revină după filmul horror turnat în Giulești.

Așa însă, vorba clișeului, un fost atacant cu peste o sută de goluri în Serie A știe că mingea e rotundă. Iar dincolo de amărăciunea eșecului, primul în costumul de antrenor al Rapidului, rămâne poezia unuia dintre cele mai frumoase și mai dinamice meciuri ale campionatului. Miță Iosif ar fi compus pe loc un vers-două, însă Mutu nu prea are timp de farmecul vieții, și nici măcar de proză. Trebuie să repună pe șine Rapidul deraiat grav de Craiova lui Mititelu.

De fapt, Rapid a fost învinsă de Craiova lui Napoli care a găsit dialectul universal în care să se înțeleagă cu toate semințiile din Turnul Babel al Olteniei. Și în ce stil! Când răsuflaseră ușurați că au egalat – meritat, conform realității din teren, Craiova a înfipt cuțitul.

Mutu a pierdut primul meci pe Giulești, s-a complicat și bătălia pentru un loc în Conference League, Rapid fiind obligată să câștige la Mioveni.

Săpunaru, eliminat la vestiare

Bârsan a fluierat finalul, 2-3, dar meciul a continuat. Cu Săpunaru, ținut cu greu de toată lumea, după ce i-ar fi aplicat un pumn lui Paramatti.

”Olteanul” l-ar fi enervat pe veteranul rapidist că a îndrăznit să arate spre tribune emblema de pe propriul tricou.

Și dacă a fost cruțat de eliminare când a ridicat brutal picioarele la Bauza, Săpunaru a văzut ”roșu” la vestiare. Și el, și Paramatti.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari