Începe nebunia. Suporterii români iau cu asalt Marienplatz din Munchen. Au uitat de rivalitatea cu olandezii

Suporterii români sunt pregătiți să facă spectacol. Încă de dimineață au început să se adune pe străzile din Munchen. S-au pregătit cum trebuie, cu tricouri, eșarfe, tobe. Până la meciul din această seară au uitat de rivalitatea cu fanii olandezi.

România – Olanda, meci contând pentru optimile de finală de la EURO 2024, se joacă de la ora 19.00, pe Allianz Arena. 

Suporterii români sunt pregătiți să facă spectacol la Munchen

Tricolorii au șansa în această seară de a duce România pentru a patra oară în sferturile de finală. Fanii români vor fi prezenți și acum în număr mare. Au început să se adune dis de dimineață, iar obele au început să răsune, asta în timp ce olandezii au preferat să savureze o băutură la terase.

Până la meciul de la ora 19.00, fanii români și olandezi au uitat de rivalitate și s-au fotografiat împreună. Cei care și-au luat și animalele de companie le-au pregătit așa cum se cuvine.

Cornerul României din Fan Zone din Olympia Park se deschide la ora 13.00. Fanii vo avea parte de o mulțime de surprize. Vor cânta  Loredana Groza, Marius Moga și Guess Who. Pavel Bartoș este cel care va întreține atmosfera.

Poliția germană se așteaptă ca pe stadion să fie aproximativ 25.000 de români. 65.000 de bilete au fost puse în vânzare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed