Înainte de milioanele de pe un transfer, Octavian Popescu visează să ia… Bacalaureatul! Ce spune `perla lui Gigi`

Anul trecut, Octavian Popescu nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat. Le-a spus celor care l-au întrebat de ce nu l-a interesat BAC-ul că fotbalul era mai important și aveau prioritate alte lucruri.

La un an distanță de la momentul care iscat polemici, discursul lui Tavi Popescu pare să se fi schimbat.

„Este foarte importantă (n.r. şcoala). Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau”, a spus Octavian Popescu, potrivit AS.ro.

Vara trecută, Tavi a fost ocupat și ”plimbat” peste tot, prin Italia. Juventus era gata să-l răscumpere de la Gigi Becali cu 13 milioane de euro.

Dar Becali n-a vrut să vândă. Și i-a pus un preț care i-a gomit instaneu pe italieni când au auzit că Popescu e de vânzare de la 5O de milioane în sus.

”Să-l ia. Să dea 50 de milioane de euro. Voi rădeți. Eu cer 50 de milioane de euro ca sa nu-l dau. (n.r.- Giovanni Becali îl vede cotat la 25 de milioane de euro…) E ceea ce crede el. Să încerce, să vedem dacă se face. Giovanni crede bine cu 25 de milioane, dar eu fac ceea ce vreau eu”, spunea Gigi Becali și în urmă cu o lună.

Tânărul fotbalist al lui Becali e însă puțin mai modest. Și n-ar da pe el banii pe care-i cere patronul FCSB-ului.

”Daca ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?”, a fost întrebat Octavian Popescu, care a replicat, la Antena Sport: ”20 de milioane!”

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari