În stilul Dan Petrescu! Ce l-a mai nemulțumit pe antrenorul CFR-ului înaintea returului cu Șahtior Saligorsk: `Dacă nu e așa, mă ridic și plec!`

CFR Cluj o înfruntă pe Șahtior Soligorsk, joi, de la ora 20:00, în Gruia, în manșa secundă a turului trei preliminar din Conference League.

În Turcia, campioana României a smuls doar o remiză albă, iar antrenorul Dan Petrescu e în nota obișnuită. Petrescu anunță că deși ai lui par favoriți, șansele sunt egale în returul cu bielorușii care sunt mai puternici decât ne dăm noi, cei din afară, seama.

„Suntem 50%-50%. Nu sunt diferențe între noi și ei. Nici între Rusia și România. Nici între Armania și ei. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocol vor aduce o calificare.

La penalty-uri n-am câștigat niciun meci, poate mâine va fi primul. Eu am ratat penalty-uri, știu cum e, n-am ce să reproșez. Dacă mă calific, vreau să mergem la penalty-uri.

Acum, dacă pierdem, am ieșit din Europa. 100% are CFR cele mai multe jocuri în acest sezon. Din Europa, nu din România. Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici. Le-am zis sa facem tot posibilul să rămânem în Europa”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Sahtior Soligorsk.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari