Imagini şocante la Copa America! Jucătorul lui Liverpool s-a luat la bătaie cu fanii adversarei. Se anunţă o finală nebună pentru Leo Messi / Video

Imagini şocante la Copa America! Jucătorul lui Liverpool s-a luat la bătaie cu fanii adversarei. Se anunţă o finală nebună pentru Leo Messi. Totul s-a petrecut după ce Columbia a învins Uruguay, scos 1-0, şi a mers în finala competiţiei.

Atacantul uruguayan Darwin Nunez a urcat în tribune şi s-a luat la bătaie cu suporterii columbieni.

Imagini şocante la Copa America!

După fluierul final, au izbucnit încăierări între cele două echipe la centrul terenului. Apoi, totul s-a extins în tribune cu bătăi între suporterii celor două echipe. Mai mulţi jucători uruguayeni, printre care Darwin Núñez, Ronald Araújo şi José María Giménez, s-au îndreptat spre tribune pentru a se lupta cu fanii columbieni.

Nunez, atacantul echipei Liverpool, a escaladat zidul care separa tribunele de teren pentru a se lupta cu fanii. Fără tricou, dar purtând încă senzorul de date, atacantul a înaintat spre fanii columbieni. A fost lovit şi mai multe obiecte au fost aruncate asupra lui. Jucătorul s-a întors pe teren.

Potrivit fundaşului José Maria Gimenez de la Atlético Madrid, motivele furiei lui Nunez şi a câtorva dintre coechipierii săi au fost legate de comportamentul violent al fanilor columbieni beţi faţă de rudele jucătorilor uruguayeni din acea parte a tribunei.

 

„Este un dezastru, familiile noastre sunt în pericol”, a deplâns el după meci. „A trebuit să urcăm în tribune pentru a ne scoate apropiaţii cu bebeluşi, nou-născuţi. Totul a fost un dezastru, nu era niciun poliţist. Au plecat după o jumătate de oră. Este un dezastru şi noi ne apărăm propriile interese.

Sper că organizatorii vor fi un pic mai atenţi cu familiile din jurul stadioanelor. Este un dezastru total pentru că la fiecare meci se întâmplă acelaşi lucru. Familiile noastre suferă din cauza unor oameni care nu ştiu să bea. Se comportă ca nişte copii şi nu sunt decenţi. Sper că vor fi atenţi la meciurile viitoare pentru că este un dezastru”, a spus el.

 

Uruguay a fost învinsă de Columbia, scor 1-0, în semifinale la Copa America. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jefferson Lerma, în minutul 39. În finală, Columbia va întâlni Argentina lui Leo Messi, care a eliminat Canada. Finala va avea loc duminică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed