Imagini fabuloase cu bijuteria Anamariei Prodan! Cum arată vila din Las Vegas a impresarei. Dezvăluiri de senzaţie ale vedetei / Foto

Imagini fabuloase cu bijuteria Anamariei Prodan! S-a aflat cum arată vila din Las Vegas a impresarei. Au apărut dezvăluiri de senzaţie ale vedetei. Impresara s-a lăudat cu casa de lux pe care o deţine.

Casa de lux a Anamariei Prodan din Las Vegas este imensă și are piscină, jacuzzi, dar și o grădină cu lămâi și mandarini.

Imagini fabuloase cu bijuteria Anamariei Prodan!

Locuința este situată într-un cartier elegant din Las Vegas, acolo unde locuiesc multe celebrități.

Toată casa este controlată de un sistem inteligent, ceea ce creează provocări pentru vedetă, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru Cancan.

„Casa este într-o zonă foarte-foarte bună a Vegasului. Sau cea mai bună zonă a Vegasului. Nu e că mă laud, este o zonă sigură, este o zonă unde copiii mei cresc foarte bine și liniștiți, nu intră nimeni peste tine, nu-ți face nimeni rău, poți să ieși la orice oră din zi sau din noapte să te plimbi.

Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni. Trebuie să culegem lămâile. Se ocupă grădinarul. Eu ador casa asta. Este cu iz mexican. Mi-a plăcut tare mult”, a afirmat Anamaria Prodan, conform Antena Stars.

„Cu Marc Anthony? Mike Tyson? Sunt pe aici! Toți stau pe aici! Dar nu m-am întâlnit cu ei, că vin mai rar în ultima perioadă!

Am vecini celebri, știu și eu cine sunt ei, știu și ei cine sunt eu! Ne vedem și ne zicem Hello! Hello!”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Ăsta e blestemul vieții mele. Foarte multe sisteme de iluminat, audio, video. Luați-mă ușor la început, până reușesc să mi le amintesc.

Mă enervează foarte tare că se aprind și ventilatoarele și becurile și pornește și jacuzzi și piscina! E ceva rău! Sunt de modă veche”, a mai adăugat Anamaria Prodan, conform sursei citate inițial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed