Imagini demenţiale la Cupa Mondială 2022! Suporterii care au atras toate privirile. Video/Foto

La meciul dintre Arabia Saudită și Polonia (0-2) a fost spectacol în tribune, dar un suporter a atras cu siguranță atenția.

Venit să susțină naționala țării sale, sauditul nu s-a ferit să le arate tuturor că jucătorul său preferat este Robert Lewandowski. Suporterul a venit pregătit. Inițial a fost îmbrăcat într-un tricou verde, așa cum erau toți cei din galeria Arabiei Saudite, dar în momentul în care polonezul a înscris, s-a dezlănțuit.

Și-a scos tricoul imediat iar sub acesta avea unul roșu pe care scria Lewandowski. Apoi a început să sară și să strige numele favoritului său.

Suporterii din jurul său nu au părut deloc deranjați de gestul acestuia, ba mai mult unii au izbucnit în râs.

Internauții au reacționat imediat după ce au văzut imaginile.

„Așa ar trebui să fie fotbalul / Se întâmplă așa pentru că saudiții nu au problemele pe care le au alții. Ei doar dor să se distreze.  / Aceasta este frumusețea fotbalului pentru cei care îl înțeleg”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ține cu Mexic, dar îl adoră pe Messi

La meciul Argentina – Mexic, fanii argentinieni au avut parte de o surpriză. O brunetă sexy îmbrăcată în culorile Mexicului a mers la peluza destinată argentinienilor cu un steag cu chipul lui Leo Messi.

Fanii argentinieni nu au fost deloc deranjați, iar mesajele au început să curgă pe rețelele de socializare după apariția imaginilor. În plus, toți s-au întrebat cine este frumoasa brunetă.

În tribune au fost și mai mulți fani japonezi care l-au susținut pe Messi.

A fost și un mic scandal în tribune.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari