Imagini de senzaţie cu iubita lui Andrea Compagno! Ce face tânăra în China. Sărbători petrecute departe de familie / Foto

Helenia Sole, femeia care îi va dărui, în curând, primul copil lui Andrea Compagno, a transmis un mesaj special la adresa fostului atacant al FCSB-ului, actualmente transferat la Tianjin Teda, formație ce activează în China.

Andrea Compgano este de neoprit în China! Italianul a marcat în ultima etapă și i-a dedicat golul lui Theo, băiețelul său care urmează să se nască.

Imagine de senzație cu Andrea Compagno!

Vârful italian a înscris singurul gol al partidei contra formației Changchun Yatai, în minutul 44, după ce a finalizat cu succes o lovitură de pedeapsă.

După reușită, Compagno și-a introdus mingea sub tricou, mimând apariția Heleniei, iubita sa care va aduce pe lume, în curând, primul lor copil.

Imaginea cu fotbalistul a făcut furori pe rețelele de socializare, iar Helenia a transmis un mesaj special, în contextul golului dedicat lui Theo.

”Nu contează că nu putem petrece Paștele împreună. Pentru noi sărbătorile nu sunt la fel ca pentru ceilalți, care pot petrece alături de familie. Noi suntem fericiți oricum și sunt extrem de mândră de tine. Chiar și Theo este! Te super iubim papi!”, a transmis Helenia, pe Instagram.

Fostul component al lotului roș-albastru a mai înscris și în meciul cu Shenzhen Xinpengcheng, în cadrul rundei #2 a primului eșalon din China (4-0), în minutul 70 al duelului.

”Sper să urmeze cererea în căsătorie!”

Helenia Sole este nerăbdătoare să înceapă viața de familie alături de fostul vârf al vicecampioanei.

„Aștept cu nerăbdare cerea în căsătorie. Sper să sosească curând alături de copiii pe care visăm să-i avem împreună!”, a recunoscut, Helenia Sole, în exclusivitate, pentru sportbull.ro.

Andrea Compagno a bifat până acum trei apariții pentru Tianjin Jinmen Tigers, în cadrul competiției interne. A înregistrat 266 de minute în echipamentul formației din China.

Andrea Compagno a semnat, cu coreenii, un contract valabil până la data de 31 decembrie 2025. Atacantul italian va încasa nu mai puțin de 850.000 de euro pe an, aproximativ 70.000 de euro lunar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed