Ilie Năstase rupe tăcerea în scandalul dopajului Simonei Hale! Primul lider ATP din istoria tenisului e categoric: `Nu am cum s-o ajut!`

Australian Open, primul mare Grand Slem al anului, începe curând, fără Simona Halep printre participante. Este prima dată în 12 ani când se întâmplă asta, iar Ilie Năstase e de părere că au de pierdut și organizatorii.

Totuși, nimeni n-are nicio putere să schimbe ceva, atâta vreme cât Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj. Dubla campioană de Grand Slem își pregătește apărarea, iar primul lider ATP din istoria tenisului mondial nu s-a băgat în viața Simonei.

„Este trist că Simona Halep nu este la Australian Open, dar asta este situaţia. Să aşteptăm procesul, să vedem ce se întâmplă. Pentru ea şi pentru toată lumea, procesul este cel mai important, până atunci nu avem de ce să ne dăm cu părerea.

Eu am evitat să vorbesc despre acest caz pentru că nu îl ştiu. Nici nu ştiu dacă se va mai întoarce sau când se va întoarce. Depinde foarte mult de probe, de proces, informaţii pe care eu nu le cunosc.

Astea le ştiu apropiaţii, staff-ul, familia. Nu eu. Sper doar să fie bine. Este o pierdere şi pentru organizatori că nu este Simona Halep acolo. Ea la orice turneu participă este printre favorite. Ca şi Novak Djokovic anul trecut. A fost o mare pierdere pentru cei de la Melbourne. Dar, haideţi să vedem mai întâi ce se va întâmpla la proces, pentru că nimeni nu ştie ce va fi în viitor”, a declarat Ilie Năstase, pentru fanatik.ro.

“Nu am sunat-o pe Simona. Nu mi-am permis pentru că nu are nevoie de sfaturile mele acum. Eu nu cunosc situaţia, nu am cum să o ajut. Are alături familia, staff-ul, apropiaţii, care să o ajute în această perioadă delicată. Sperăm ca totul să fie bine”, a spus Ilie Năstase.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari