Ilie Năstase nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre noua achiziţie a lui Ion Țiriac. Bijuteria de 2,8 de milioane de euro a magnatului

Ilie Năstase nu s-a mai abţinut și a făcut o glumă. Ce a putut să spună despre noua achiziţie a bunului său prieten, Ion Țiriac. Magnatul a luat o bijuterie de 2,8 de milioane de euro.

Ion Țiriac, un mare pasionat de mașini scumpe, a mai făcut o achiziție. După cinci ani de așteptare, fostul tenismen și-a văzut visul cu ochii atunci când mașina pe care și-a dorit-o, a ajuns la el.

Ilie Năstase a vorbit despre pasiunea lui Ion Țiriac!

Ion Țiriac (84 de ani) a organizat un eveniment, în cadrul căruia a prezentat noua bijuterie, maşina Mercedes AMG One. Modelul va fi expus la salonul Ţiriac Collection din Otopeni.
Ilie Năstase (77 de ani), prezent și el la eveniment, a menţionat vrea să conducă mașina, chiar dacă este atat de scumpă, 2,8 milioane de euro, și a făcut o glumă.

„Ţiriac colecţionează de când jucam noi tenis, cred că prima maşină a luat-o în 1969. Eu am avut pasiune pentru scutere, pentru biciclete… Aici este cea mai importantă colecţie de maşini pe care am văzut-o vreodată. Şi eu o să mă zbat şi o să reuşesc ca galeria Ţiriac Collection să fie introdusă în turul Bucureştiului, aşa ne facem şi noi puţină publicitate.

Am curaj să conduc maşina asta… ce, e avion? O să-l întreb pe Ţiriac cum se conduce. Mă lasă să o conduc… mă lasă, că i-am dat scuterul meu. E un schimb, îi dau scuterul, îmi dă maşina”, a spus, în glumă, Ilie Năstase.

Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare.

La patru luni de la momentul în care Ion Țiriac anunța că a primit mașina, Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare, pagina de Facebook ”Țiriac Collection” a publicat primele imagini cu bolidul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed