Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Remarcă ciudată în direct: ‘Cel mai oribil şi infect’

Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Remarcă ciudată în direct. S-a aflat ce a spus fostul internațional despre prestațiile jucătorilor lui Edi Iordănescu, la meciul cu Israel care ne-a adus calificarea la EURO 2024.

România s-a calificat la EURO 2024 după 8 ani. Naționala lui Edi Iordănescu va juca marți cu Elveția, de la ora 21:45.

Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Remarcă ciudată în direct.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a analizat meciul cu Israel și a remarcat evoluțiile fotbaliștilor români, mai ales cele ale lui Rațiu și Ianis Hagi.

”Am văzut foarte multe secvențe astăzi, mă uitam la modul în care au acoperit zonele, juca fiecare ca și cum ar fi fost ultima minge. O determinare și un sacrificiu extraordinare. Să începi meciul de la 0-1 e cel mai oribil și cel mai infect mod. A fost o chestie neașteptată.

Băieții ăștia au avut tăria să treacă peste momentul acela. Înseamnă că există un grup unit, există personalitate. Înainte de meci am dat 4-5 nume: am zis că vreau să-i văd pe Răzvan Marin, pe Stanciu, Ianis Hagi și Drăguș. Rațiu a adus un plus pe faza ofensivă, a avut o sarcină grea”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

„A fost liniștit, relaxat, capul sus”

„După ce ești față în față cu Vinicius Junior, era clar că nu o să-ți pună probleme Turgeman. A fost relaxat. De un fotbalist știi cum îți dai seama în ce stare e? Îți dai seama după preluare. A fost liniștit, relaxat, capul sus. Ce a făcut la primul gol, senzațional! Toți cei patru s-au ridicat la un nivel extraordinar.

Ianis Hagi e genul de jucător care nu are niciun fel de complex atunci când intră în posesie, indiferent de adversar. Să ne aducem aminte de acțiunea pe care a avut-o cu Germania. Băiatul ăsta dă încredere, acceptă jocul, își asumă, te pune în valoare”, a mai spus Ilie Dumitrescu, pentru sursa menționată mai sus.

Pentru reprezentativa noastră va fi a 6-a participare la un Campionat European, după EURO 1984, EURO 1996, EURO 2000, EURO 2008 și EURO 2016. Cel mai bun rezultat al României a fost înregistrat în 2000, când s-a calificat în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Italia. În rest, nu a trecut de grupe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed