Ilie Dumitrescu, adevărul despre ofertele pe care le-a avut din partea unor partide. De ce nu și-a dorit să intre în politică

De curând s-a vehiculat că Ilie Dumitrescu ar putea să candideze pentru funcția de primar. Fostul component al Generației de Aur a confirmat faptul că de-a lungul timpului a avut mai multe oferte, dar niciodată nu și-a dorit să intre în politică.

„Am avut foarte multe oferte să mă implic în multe alte chestii, chiar să intru în politică (…) S-a vehiculat în presă, dar acum n-a fost conform cu realitatea. În trecut însă am avut oferte pentru o funcție de genul ăsta, să candidez primul pe liste la Senat și să candidez la vreo primărie de sector. Am ajuns la o maturitate care nu mă lasă să intru nepregătit într-un domeniu (…) Ce aș face eu dacă aș intra în administrație?”, a spus Ilie Dumitrescu în cadrul podcastului GSP „Profu’ de Sport”.

Fostul fotbalist nu înțelege de ce a apărut acum zvonul că ar putea să candideze pentru funcția de primar.

„Fetița mea Mayra mi-a dat mesaj: „Tati, intri în politică și mie nu-mi spui?”. I-am zis „fata mea, nu s-a pus problema, nimic nu este nimic adevărat.

Nu sunt pregătit, nu mă interesează și nu voi intra în politică niciodată. Fotbalul mi-a dat totul în viața asta: satisfacții morale, materiale și mă simt confortabil”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari