Ianis Hagi rupe tăcerea! Primul anunţ făcut de tricolor după plecarea de la Alaves. Final de drum pentru jucătorul român

Primul mesaj transmis de Ianis Hagi după despărțirea de Alaves. Sentimentele pe care tricolorul le-a avut de-a lungul împrumutului său în campionatul din Spania. Final de drum pentru jucătorul român.

Ianis și-a luat adio de la Alaves. Contractul de împrumut a ajuns la final, astfel că tricolorul se va întoarce la Rangers.

Ianis Hagi rupe tăcerea!

După ce clubul din Spania a anunțat oficial despărțirea de Ianis Hagi, românul a oferit un ultim interviu pentru Deportivo Alaves.

„Atmosfera de pe Mendi (n.r. – Stadionul Mendizorroza) este unică! Acest club are principii. Nu contează dacă joci un minut sau 90 de minute, trebuie să muncești și să te distrezi în același timp. De aceea am avut atât de mult succes”, a transmis Hagi, potrivit paginii de Twitter a celor de la Alaves.

Ianis a fost mai mult rezervă pentru spanioli. În total, în tricoul de la Alaves, jucătorul a bifat 26 de partide, în care a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.

Alaves, 5 cuvinte de adio

Anunțul că împrumutul lui Ianis a ajuns la final a fost făcute de oficialii clubului Alaves pe pagina de Instagram. Spaniolii s-au zgârcit la cuvinte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deportivo Alavés (@deportivoalaves)

”Mulțumim foarte mult, Ianis Hagi”, au scris spaniolii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed