Ianis Hagi nu s-a mai abţinut! Mesajul postat, în miez de noapte, de jucătorul lui Alaves. Nu a uitat de Generaţia de Aur

Ianis Hagi nu s-a mai abţinut! Mesajul postat, în miez de noapte, de jucătorul lui Alaves. Nu a uitat de Generaţia de Aur. Tricolorul se gândeşte la EURO 2024, dar nu a ratat evenimentul weekend-ului în România.

Ianis Hagi a fost profund impresionat de meciul de retragere al Generației de Aur. Partida s-a jucat sâmbătă seară, pe Arena Națională şi a strâns 54.967 de spectatori.

Ianis Hagi nu s-a mai abţinut!

Românii s-au impus în fața Legendelor Lumii cu scorul de 3-2, după ce tricolorii au fost conduși cu 2-0. La scurt timp de la finalul partidei de pe Arena Națională, Ianis Hagi a ținut să transmită un mesaj pe rețelele sociale.

A postat în secțiunea Instastory de pe Instagram o fotografie cu tricourile lui Gică Hagi și Gică Popescu din vestiarul tricolorilor, alături de următorul mesaj: ”Living legends” (n.r. legende vii).

Basarab Panduru, Gică Hagi și Costel Gâlcă au marcat pentru România, iar Rivaldo și Goran Pandev au reușit cele două goluri ale echipei Legendele lumii. Cifra de 54.967 de spectatori reprezintă noul record de audienţă pe Arena Naţională. Va fi cu greu bătut de un alt meci. Asta pentru că nu au existat zone tampon la această manifestare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed