Ianis Hagi face anunţul momentului! Tricolorul are Spania la picioare. Răspuns viral al jucătorului de la Alaves

Ianis Hagi face anunţul momentului! Tricolorul are Spania la picioare. L-au catalogat pe fiul Regelui ca fiind ”star”. La scurt timp, a apărut și răspunsul jucătorului de la Alaves. A devenit imediat viral.

Devenit ”star” în ochii spaniolilor! Ianis Hagi se bucură din plin de faimă în La Liga. Ce le-a transmis românul fanilor.

Ianis Hagi face anunţul momentului!

Ianis Hagi a fost protagonistul unui interviu special, livrat în atenția suporterilor lui Deportivo Alaves, dar și în atenția fanilor românului.

Pagina oficială La Liga a anunțat apariția unui videoclip special cu Ianis, jucător pe care l-au catalogat drept un ”star” în Spania.

Internaționalul nu a stat pe gânduri și a transmis un mesaj, din suflet, tuturor suporterilor.

„A fost întotdeauna campionatul meu preferat. Îl urmăresc de când mă știu și am crezut mereu că voi ajunge să joc aici. Îmi mențin părerea, este cel mai bun fotbal din lume aici!”, a spus Ianis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LALIGA (@laliga)

Scoțienii îl vor înapoi pe român

Ianis Hagi a fost transferat sub formă de împrumut în vestiarul celor de la Deportivo Alaves, de la Rangers, formație ce activează în campionatul din Scoția.

Jurnaliștii scoțieni au subliniat forma internaționalului român și faptul că a fost numit drept jucătorul lunii octombrie de către FRF.

„Renăscutul Ianis Hagi a fost desemnat jucătorul lunii în România și apoi a spus că vrea să obțină și alte distincții, după ce a terminat cu blestemul accidentărilor.

Tânărul de 25 de ani și-a revenit după accidentarea la genunchi, care l-a costat aproape 18 luni, iar acum prosperă la Alaves, împrumutat de la Rangers. Este din nou important la nivel internațional și este de așteptat să fie un om-cheie împotriva Israelului și Elveției, deoarece România își propune să își rezerve locul la Euro 2024!”,au scris cei de la Daily Record.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed