Ianis Hagi, de nerecunoscut! Ce a făcut tricolorul înaintea EURO 2024. Imagini spectaculoasee în tricoul lui Gică Hagi / Foto

Imagini spectaculoase cu Ianis Hagi apărute în online. Ședința foto a tricolorului care a lăsat mască pe toată lumea. S-a întâmplat după despărțirea de spaniolii de la Deportivo Alaves.

Ianis Hagi a fost convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Bulgaria, de pe 4 iunie, și Liechtenstein, de pe 7 iunie. Pe de altă parte, tricolorul și-a încheiat contractul de împrumut cu Alaves și urmează să se întoarcă la Rangers.

Ianis Hagi, de nerecunoscut!

Potrivit presei din Anglia, oficialii clubului la care Ianis este legitimat au de gând să se bazeze pe serviciile mijlocașului pentru încă un sezon.

Înainte de a intra în cantonamentul de la Mogoșoaia, pentru amicalele echipei naționale care urmează în perioada imediat următoare, Ianis Hagi a trecut pe la fotograf pentu o ședință foto care i-a impresionat pe toți.

Potrivit imaginilor postate de acesta pe contul său de Instagram, Ianis s-a îmbrăcat în tricoul purtat de tatăl său, Gică Hagi, la EURO 2000, ultimul turneu în care legendarul a jucat alături de echipa națională.

Totuși, dacă imaginile au fost senzaționale, mesajul pe care Ianis l-a transmis a fost și mai și. Internaționalul a scris cateva versuri de la melodia lui Smiley, „Aprinde scânteia”. „Aprinde scânteia”: „Doamne, tu ghidează-mi pașii/ Dacă e să calc în gol, dă să fie a la Hagi”, a scris jucătorul.

Comentariile nu au încetat să apară. Susșinătorii echipei naționale, dar și ai tricolorului, au ținut șă îl încurajeze pe acesta cu câteva mesaje frumoase. „Ești mandria României și te susțin 100%”, „Hai Ianis, credem în tine și în voi!”, „Rege!”„Să tragi tare la Euro! Pentru tine și pentru noi”, „Ce fotografie!”, au scris fanii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed