‘I se umflă vena la gât’. Afirmaţii şocante despre Simona Halep. Noul antrenor al româncei a dat cărţile pe faţă

‘I se umflă vena la gât’. Afirmaţii şocante despre Simona Halep. Noul antrenor al româncei a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre colaborarea pe care o are cu jucătoarea noastră. Ibericul a venit cu dezvăluiri din interior.

Simona Halep şi-a dovedit nevinovăţia la TAS, acolo unde a distrus suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Afirmaţii şocante despre Simona Halep

Carlos Martinez scoate la iveală amănunte din interior despre colaborarea cu Simona Halep. Mai mult, a făcut o predicţie uriaşă. E convins că Halep va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros şi a plusat. Spune că românca are capacitatea de a câştiga al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Martinez a mai recunoscut că Darren Cahill l-a contactat pentru a se ocupa de pregătirea Simonei Halep. „Nu mai știu exact dacă era înainte sau după Crăciun. Darren Cahill m-a contactat primul, să mă întrebe dacă sunt liber, dar nu mi-a zis numele jucătoarei care mă voia ca antrenor. Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam.

Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: <Carlos, am câștigat. Mă bucur cateva zile cu familia, apoi trecem la treaba>. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami. Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare”, a spus Martinez, într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.

Antrenorul nu s-a oprit aici. A spus cum se manifestă românca atunci când pierde. „Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se <umflă vena de la gât> când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren. Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wildcard, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a spus Carlos Martinez.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed