Helmut Duckadam s-a dezlănţuit! De ce nu a mers la petrecerea Stelei. Acuzaţii dure ale fostului mare portar

O parte din gloriile Stelei s-au adunat, marți, la Cercul Militar, pentru a sărbători împlinirea a 38 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni! Helmut Duckadam și Gabi Balint au refuzat să facă parte din colectiv și au explicat, detaliat, care a fost motivul deciziei.

Este surprinzător faptul că cei doi nu au vrut să participe la petrecerea de comemorare a grandioasei victorii, în contextul în care Helmut Duckadam și Gabi Balint au contribuit semnificativ în finala României cu Barcelona. Cel dintâi a apărat toate cele patru lovituri de departajare efectuate de către catalani, în timp ce, cel din urmă s-a situat printre singurii doi componenți care au reușit să marcheze pentru naționala noastră la penalty-uri.

Helmut Duckadam s-a dezlănţuit!

Balint și Duckadam au explicat de ce nu au mers la evenimentul organizat de către oficialii celor de la CSA Steaua.

„Am fost plecat de Paște, am petrecut cu familia și mai am multe probleme de rezolvat, nu puteam veni… Lasă, mai sunt 2 ani, facem 40 de ani de la triumf și atunci cu siguranță voi fi acolo!”, a transmis și promis Balint, la Digi Sport.

Pe de altă parte, Duckadam s-a răzbunat pentru modul în care a fost tratat, în trecut, de către reprezentanții Stelei.

„Cu siguranță, unii colegi s-au supărat că nu am mers. Dunicul meu avea o vorbă: te iert, dar nu pot să uit. Eu nu pot uita ce mi-a făcut mie clubul Armatei. În 38 de ani, nu am primit nici măcar un semn de la ei. Am trecut prin perioade grele.

Să-mi fi oferit și mie un loc de muncă. Cum am văzut că se poate oferi la foarte mulți care au activat de-a lungul timpul în cadrul CCA. Nu am avut niciodată această ofertă. Faptul că am fost aruncat la un moment dat ca o măsea stricată. La doar câteva luni de la finala de la Sevilla. Pentru acest lucru nu îi pot ierta. Nu pot merge să mă afișez.

În ’94 am fost nevoit să mă angajez. Să apelez la cei de la Dinamo. La rivala istorică, pentru a mă angaja la Poliția de Frontieră. Am lucrat 7 ani la Poliția de Frontieră de la Nădlac! Eu sunt pensionar MAI în loc de pensionar MApN.

Cu siguranță aș fi acceptat scuzele. De iertat, am iertat. Dar nu am cum să uit! Am trăit ani grei, am fost jucător-președinte la Vagonul Arad, am crescut câini și nu am primit un telefon. În tot angrenajul clubului nu puteam fi și eu o piesă acolo? Să fiu antrenori de portari, să trasez terenul, nu știu, orice. Dar nu mi s-a oferit nimic!”, a afirmat Duckadam.

”Ăsta este adevărul. Nu mă feresc de el!”

Fostul portar al naționalei a ținut să menționeze faptul că toată această situație nu implică relația sa de prietenie cu foștii colegi de la prima reprezentativă: ”Cum să fiu supărat pe foștii colegi? Ne-am întâlnit zilele trecute. I-am văzut pe Lăcătuș, Belodedici, Tudorel Stoica. Acum nu era organizat de foștii mei colegi. Ci de clubul armatei. Ăsta este adevărul. Nu mă feresc de el!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed