Hagi și Camelia Potec, invitați de ambasadorul Qatarului în România, la o recepție cu ocazia începerii Cupei Mondiale: `Îmi exprim gratitudinea și aprecierea față de România!`

Gheorghe Hagi n-a ajuns ca Olăroiu la meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Qatar, dar a fost invitat de onoare la o recepție oferită astăzi de ambasadorul Qatarului în România, Osama Yousef Algaradawi.

De asemenea, printre invitații la eveniment au fost și Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Pentatlon Modern, Prefectul Capitalei, Toni Greblă, ambasadori şi membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti.

”A venit un moment pe care îl aşteptam de ani de zile, un moment de glorie, de mare mândrie, al unei mari realizări. Pentru prima oară în istorie, o regiune arabă are onoarea de a găzdui cel mai mare şi cel mai important eveniment sportiv din lume, Cupa Mondială FIFA.

Sunt bucuros şi mândru că ţara mea, Qatarul, este reprezentanta ţărilor arabe şi islamice, în organizarea acestui eveniment extraordinar, cu participarea şi susţinerea multor ţări surori şi prietene, pentru a surprinde şi impresiona lumea cu această ediţie specială a turneului”, a afirmat ambasadorul Qatarului, conform Agerpres.

”Aş vrea să menţionez şi susţinerea oferită Qatarului pentru Cupa Mondială FIFA 2022 de România, prin Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP). Profit de această ocazie pentru a-mi exprima gratitudinea şi aprecierea faţă de România pentru această contribuţie”, a adăugat excelenţa sa Osama Yousef Algaradawi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari