Ginerică la balon! Un fotbalist de la Buzău a oferit o jonglerie cu mingea, în loc de dansul mirilor

Alin Manea a avut o pauză competițională de care își va aduce aminte toată viața! Alin și soția sa, Iulia, sunt împreună de mulți ani.

„De la 17 ani suntem împreună și a venit momentul să facem și pasul cel mare. Soția mea este cea care m-a ajutat și m-a susținut de la început. Cred că dacă nu era ea nu aș fi ajuns până aici”, spune mijlocașul lui FC Buzău.

Cei doi au făcut nuntă mare, la Craiova asta după ce au avut emoții că evenimentul nu se va ține. „A fost o nuntă cu 250 de persoane. Am stabilit nunta acum 2 ani și am avut emoții că nu v-a avea loc.”, mărturisește fotbalistul.

Alin n-a lăsat fotbalul deoparte nici la nuntă, el având pregătit un moment special pentru invitați. Îmbrăcat la patru ace, a făcut spectacol pe ring jonglând cu mingea.

În liga secundă, campionatul va începe pe 6 august. Până atunci, băieții lui Pustai trag tare! Încă nu au uitat că sezonul trecut au ratat intrarea în play-off la mustață!

„Ne pare rău, dar trebuie să mergem mai departe și să facem o treabă bună. În noul sezon îmi doresc să facem treabă cât mai bună, echipa să câștige cât mai multe meciuri și să fim acolo sus. Sper să începem bine și să terminăm la fel.”, spune Alin Manea.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari