Gigi Becali va rămâne fără cuvinte! Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe jucătorul pe care l-a dat afară. Chiar el a spus totul

Gigi Becali va rămâne fără cuvinte! Este incredibil cu ce a ajuns să se ocupe jucătorul pe care l-a dat afară în urmă cu mai mulţi ani. Chiar el a spus totul. în anul 2011 când Gigi Becali cumpăra jucători străini la foc automat, în fotbalul românesc își făcea loc un atacant cu cifre foarte bune la ”U” Cluj.

Brazilianul Gabriel Machado, avea sa ajungă în anul 2011 la Steaua ( n.r-acum FCSB), după un scandal cu fanii ”șepcilor roșii”.

Gigi Becali va rămâne fără cuvinte!

După 4 meciuri în doi ani, latifundiarul din Pipera a renunțat la atacantul brazilian iar cariera acestuia avea sa cunoască o pantă descendentă din acel moment.

„La Steaua, am început bine cu pregătirea, dar când am început să joc s-a implicat patronul, care face acolo doar ce-l taie pe el capul. A avut probleme și cu antrenorii. El m-a scos din echipă, eu am acceptat, după care a venit acea operație la genunchi”, dezvăluia jucătorul în urmă cu câțiva ani, potrivit Digisport.

În prezent jucătorul lucreză în Elveția ca poștaș cu normă întreagă iar în timpul liber, joacă pentru o echipă de amatori din liga a 5-a elvețiană, Zug94.

CV-ul lui Gabriel Machado: Hércules Alicante, Juventude, Grasshopper, Universitatea Cluj, Steaua București, Syrianska, Rayo Vallecano, FC Wettswil-Bonstetten⁠, FC United Zürich⁠, FC Glattbrugg⁠.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari