Gigi Becali, umilit în direct! S-a aflat după numirea noului antrenor: ‘De sus vine o dorință’

Bogdan Stelea s-a distrat după ce a aflat că Gigi Becali l-a numit în funcția de antrenor pe Leo Strizu. Fostul portar nu a ratat ocazia să-l înțepe pe patronul celor de la FCSB. Acesta este convins că Strizu nu va lua nicio decizie, Becali fiind cel care va dicta tot.

”Știm cine o să ia decizii, cine o să facă lucruri. De sus vine o dorință, iar dorința respectivă trebuie materializată. Cine spune de sus că vrea să joace într-un anume fel, nu poate să și transpună în teren. Da, nu participă la antrenamente”, a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport.

Narcis Răducan a vorbit și el despre ultima mutare a lui Becali.

”E un segment foarte important (n.r. cine conduce antrenamentele) și cred că Strizu știe să antreneze o echipă. E o alegere potrivită Leo Strizu pentru FCSB. Cunoaște foarte bine jucătorii, a lucrat în ultimii ani la academie și este o valoare adăugată la ce fac ei acolo.

Sunt convins, că l-am cunoscut. E un tip care se va completa foarte bine cu Pintilii. Va fi un soi de management mai special, ca până acum”, a spus Narcis Răducan.

Strizu, primele declarații după ce Gigi Becali l-a instalat în funcția de antrenor

Leo Strizu a susținut o primă conferință de presă după ce a fost numit în funcția de antrenor la FCSB.

„Eu presiune nu prea simt. Am fost un jucător mai nesimțit. Așa am fost eu ca jucător, nu mai are rost să comentăm. Dar, mereu pe unde am fost, eu zic că mi-am făcut treaba. Au mai trecut anii peste mine, m-am mai schimbat.

În schimb, eu am pus presiune pe jucători, jucători precum Vătăjelu, Toșca etc. Mereu am vrut totul de le ei, așa voi face și acum. Ușor-ușor, mi-a dat de gândit această linie pe care o are Pintilii. Nu mulți antrenori au o relație de prietenie și respect față de toți jucătorii din lot, indiferent de minutele jucate de aceștia. Vreau să continuăm pe acest drum.

S-a apelat la serviciile mele, pentru că fiind în club, urmărind împreună meciurile de la elită, poate se va forma o chimie bună între noi, astfel încât să pot să transmit eu indicații jucătorilor ca și cum ar fi de la Pintilii. Și dacă mă chemna Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelezi.

Cât despre mine, eu sunt un antrenor coleric, pentru că-mi doresc mereu cât mai mult de la jucătorii mei”, a spus Leo Strizu, la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari