Gigi Becali taie în carne vie. Cine este `victima` latifundiarului din Pipera

FCSB a câștigat meciul de Cupa României cu FC Botoșani, scor 2-0, dar Gigi Becali nu a fost pe deplin mulțumit.

Gigi Becali a declarat la finalul partidei de la Botoșani, ce decizie a luat în privința lui Bilel Omrani după ce atacantul francez nu a ”tratat serios” partida cu CS Mioveni din Superligă.

Gigi Becali nu iartă pe nimeni

Latifundiarul din Pipera a fost tranșant în privința lui Omrani și i-a transmis atacantului că nu este de acord cu jocul în ”zefleme”.

„Ce a jucat el meciul trecut mi-a plăcut foarte mult, adică mult mai rapid. Astăzi (n.r. luni seară) nu pot să spun că şi-a recăpătat iuţimea, dar joacă în ”zefleme” (n.r. în zeflemea). Băi, nu contează cu cine joci. Ai văzut cum a făcut Hagi… 8-0 (n.r. cu FC Botoşani). A jucat prea ”zefleme”.  Bă, dacă joci ”zefleme”, stai mă că ieşi tu la pauză, stai tu frumos pe bancă, că joci la ”zefleme”. Nu, tată, joacă serios. Dar în Omrani am încredere în el, am mare încredere în el. (n.r. că Omrani n-a fost niciodată serios) Da, n-a fost. Dacă ar fi fost, îţi dai seama ce jucător era ăsta. Şi acum, dacă îşi schimbă atitudinea, pleacă în Franţa”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari