Gigi Becali ‘sparge banca’! Lovitura totală dată de latifundiarul din Pipera. Milioanele de euro îi vor intra în conturi

Gigi Becali ‘sparge banca’! Lovitura totală dată de latifundiarul din Pipera. Milioanele de euro îi vor intra în conturi. Chiar patronul celor de la FCSB a dezvăluit în direct ce oferte are.

Gigi Becali s-ar putea despărţi de mai mulţi jucători în această iarnă. Pe lângă cei care vor fi daţi afară, milionarul are şi oferte importante.

Gigi Becali ‘sparge banca’!

Gigi Becali susţine că are oferte importante pentru jucătorii săi. Adrian Şut, Edjouma şi Andrei Cordea sunt aproape de un transfer. Singura condiţie ar fi ca FCSB să nu se mai lupte la titlu. Dacă vicecampioana mai are şanse la campionat, milionarul spune că nu va ceda pe nimeni. „Am auzit că şi de Şut e o ofertă, şi de Cordea o ofertă în America.

Malcom din Ungaria. Pentru Şut e o ofertă din Turcia. Sunt trei jucători importanţi, dar dacă sunt pe 2-3 nu mai pleacă niciunul. Malcom un milion, pe Şut am cerut 3 milioane şi pe Cordea 5 miloiane. Am cerut ceva bani. Cea din Ungaria pentru Malcom e Mol Vidi. Din America nu ştiu echipa lui Cordea. De Şut am aflat din presa turcă. Dacă dau oamenii 3 milioane îi dau. Sunt sume improtante. ce să fac, Gigi Becali mă cheamă. Dumnezeu face. Vrea Dumnezeu să-mi dea mie nişte bani şi apoi îi dau şi eu mai departe”, spus Becali, în direct la ProArena.

Milionarul a dezvăluit că nu s-a uitat la meciurile naţionalei. „Am fost la muntele Athos că a fost o canonizare. Nu mă uit eu la echipa naţională că nu mă interesează. Dacă ştiam că joacă tavi Popescu la tineret mă uitam, dar am uitat. Mă uit când plutesc banii. Când se discută de vânzarea lui mă uit. În rest, nu mă uit că nu e jucătorul meu”, a mai spus omul cu banii de la FCSB.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Alertă la Campionatul Mondial: Kylian Mbappe s-a accidentat/ FOTO

Echipa națională a Franței pare blestemată la acest Campionat...

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după...

Parteneri
Recomandari