Gigi Becali și Mihai Rotaru fac front comun! Cutremur în Superliga. Cei doi patroni se revoltă

Patronii din Liga 1 fac front comun după ce România nu a fost acceptată în Spațiul Schengen, chiar dacă a avut acceptul a 26 de state membre. Austria a fost cea care a votat împotrivă.

Gigi Becali și Mihai Rotaru s-au aliat și au avut mesaje dure. Oltenii au anunțat imediat că vor boicota două branduri austriece. Rotaru a dezvăluit că alte două cluburi din Liga 1 vor demara acțiuni asemănătoare.

„M-am simțit umilit, m-am simțit furios, m-am simțit revoltat, cred că la fel s-au simțit și 20 de milioane de români.

În acest caz, avem parte de un atentat al unei națiuni, națiunea austriacă, asupra unei alte națiuni, națiunea română. Și aici trebuie să reacționăm sau să fim uniți.

Aici a fost afectat dreptul nostru de a circula, dreptul nostru de europeni. Au lovit în noi, cei care timp de zeci de ani și-au mărit profiturile, au exploatat resursele naturale ale României, au exploatat finanțele românești, au exploatat asigurările românești și multe, multe alte domenii de activitate au continuat să exploateze. Ei, în acest moment, ne-au umilit. E vorba de un atac cu crampoanele la gât.

Noi îi amendăm pe cei care fac profituri în România cu capital austriac și care n-au luat atitudine, care n-au făcut lobby. Am primit mesaj de la două echipe din Liga 1. Nu le dau numele, ei singuri trebuie să facă publică această decizie”, a spus finanțatorul Universității Craiova, pentru Fanatik.

Gigi Becali și-a ieșit din minți

Patronul celor de la FCSB a reacționat și el după ce România nu a fost primită în Spațiul Schengen. Omul de afaceri a cerut Guvernului să ia rapid măsuri.

Ce concediu? Unde să mă duc dacă nu mai există Austria? Pentru mine Austria nu mai există pe glob. Eu dacă trebuie să trec prin Austria ocolesc 17 țări, dar nu mai trec prin Austria. Eu ce zic și fac.

Prima dată și prima dată semnalul se dă de sus. Un gest extrem să facă Klaus Iohannis, care e președintele României și pe care l-au ales românii două mandate. Ia sa vedem cum au furat Petrom. Ca acolo s-au dat cel puțin două sute de milioane șpagă. Eu știu cât s-a dat.

Banii pot fi găsiți prin conturi în offshore și vorbim cu americanii și ne arată tot. Toată șpaga cum s-a dat. Cu mascații. Ne spun americanii. Ne demască toate conturile și șpăgile pentru ca să se fure România. Cea mai mare șpagă au dat-o austriecii. Că cea mai mare companie și cea mai bogată companie a României a fost Petrom.

Au luat-o ei pe nimica toată și nici măcar nu și-au ținut programul de privatizare. Niciun buștean să nu mai plece din România. Dăm o lege să nu se mai exporte buștean. Se exportă mobilă”, a declarat Becali la RTV.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari