Gigi Becali şi-a găsit antrenor! A recunoscut negocierile cu patronul de la FCSB: ‘Sunt pregătit pentru orice!’

Gigi Becali şi-a găsit antrenor! Tehnicianul tocmai a recunoscut negocierile cu patronul de la FCSB. Nicolae Dică a plecat de la vicecampioană acum câteva săptămâni, iar interimarul Mihai Pintilii nu are dreptul să dea indicaţii.

Astfel, Gigi Becali s-a reorientat. Îl vrea pe Ilie Poenaru, liber de contract după ce a fost dat afară de UTA.

Gigi Becali şi-a găsit antrenor!

Ilie Poenaru chiar a recunoscut că a discutat cu Gigi Becali. Spune că au fost contacte după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la echipă. Ilie Poenaru anunţă că ar accepta o discuţie cu Gigi Becali şi spune că, dacă ar accepta să vină la FCSB, ştie ce îl aşteaptă.

„După plecarea lui Dică a fost acest contact. A fost un simplu telefon și nimic mai mult. O simplă discuție de câteva minute. De atunci nu.

Sunt pregătit pentru orice. În toată această perioadă, de la etapă la etapă, prin anii care trec, și pe la echipele pe care am trecut, m-am maturizat. M-am lovit de foarte multe lucruri. Astea sunt benefice pentru noi dacă știm să le gestionăm. Chiar și perioada UTA, eu nu o consider un eșec, o consider o experiență foarte bună. Și de aceea spun că de la an la an m-am maturizat și gestionez și văd altfel lucrurile. Sunt pregătit pentru orice. Nu neapărat pentru FCSB, sunt pregătit pentru orice.

Accept o discuție. În mare cam știm despre ce este vorba. Știm cu toții ce-și dorește domnul Becali. Domnul Becali își dorește o echipă care să joace un fotbal bun și care să se bată pentru campionat. Deocamdată pentru accederea în playoff, pe urmă pentru campionat. Pentru că nu au renunțat. Au și lotul competitiv pentru așa ceva. E un lot de jucători care te obligă să faci aceste lucruri. Dar până acolo mai este drum lun și deocamdată nu are rost să vorbim”, a spus Ilie Poenaru, în direct la ProArena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari