Gigi Becali se va înfuria! Latifundiarul din Pipera, jignit în direct: ‘E multă prostie în conducere’ + Greşeala imensă a şefului de la FCSB

Gigi Becali se va înfuria! Latifundiarul din Pipera a fost jignit în direct. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa celor din conducerea vicecampioanei.

Gigi Becali va face mare scandal atunci când va afla ce a spus Dumitru Dragomir. Ex şeful LPF a vorbit despre situaţia actuală de la FCSB.

Gigi Becali se va înfuria!

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa a şapte jucători de la FCSB. Denis Haruţ, Sorin Şerban şi Radu Boboc sunt fundaşii care vor pleca. pe lista neagră se mai află Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Ianis Stoica. Nici Andrei Dumiter nu scapă de furia şefului de la FCSB.

Decizia milionarului nu este deloc pe placul fostului şef LPF, Dumitru Dragomir. Acesta a intervenit în forţă. „Dacă îi iau pe cei 7 şi îi pun în altă echipă iau titlul cu ei. La Steaua (nr FCSB) e greu de jucat, presiunea e diabolică. Îţi ia forţa, vlaga, energia pozitivă”, a spus Dragomir, în direct la ProArena.

Dragomir nu este de acord nici cu ţintele celor de la FCSB. Vicecampioana îi vrea pe Bogdan Ţâru, Juan Bauza şi Garita. Dragomir este convins că cei 3 nici măcar nu ar fi titulari la FCSB. Mai mult, acesta a lansat o serie de jigniri la adresa conducerii clubului lui Gigi Becali. „Ţâru, Bauza şi Garita nu pot juca la Steaua. Poate doar cel de la Argeş, dar poate să joace pe bancă. La ei e foarte multă concurenţă, dar şi prostie. Prostie din partea şmecherilor care sunt la conducere”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Alertă la Campionatul Mondial: Kylian Mbappe s-a accidentat/ FOTO

Echipa națională a Franței pare blestemată la acest Campionat...

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după...

Parteneri
Recomandari